CONNECT

May 21, 2014

Via netwerkborrels
Het Bee network brengt young professionals onder andere bij elkaar via een maandelijkse netwerkborrel to connect – share and act for social impact. We organiseren de borrel elk kwartaal op locatie bij organisaties uit verschillende sectoren. Denk aan het bedrijfsleven, de overheid, kennisinstellingen en NGO’s.

Via sociale media
Onze LinkedIngroep biedt de mogelijkheid om in contact te komen met andere inspirerende young professionals die een positieve bijdrage willen leveren aan de wereld! Volg ons op Twitter en Facebook voor de laatste updates en uitnodigingen!

Met partners
Wij werken graag samen met andere netwerken, om zoveel mogelijk young professionals met elkaar in contact te brengen. Momenteel is Bee network bijvoorbeeld partner van The Partnership Verkiezing, 1% Club en De Connectors.

In 2012 was Bee network partner van Our Moving Borders tijdens de viering van 12,5 jaar Earth Charter op de Erasmus Universiteit. De CSR-Academy, Earth Charter Initiative en de Erasmus Universiteit organiseerden voor deze gelegenheid een werkbijeenkomst waarin diverse partijen met elkaar het gesprek aangingen over de thema’s die voor de toekomst van internationale samenwerking relevant zijn en waarbij het Earth Charter als inspiratiebron en als moreel kompas voor dilemma’s ingezet kan worden. Key note speakers waren Ruud Lubbers (Earth Charter Commissioner), Peter Bakker (President WBCSD), Alexandra van Huffelen (Wethouder Duurzaamheid, Gemeente Rotterdam), Alide Roerink (Co-voorzitter ECI Council) en Margreet van der Pijl (ex JongOs voorzitter).