WHY ACADEMY
28 & 29 juni 2014

May 5, 2013

What makes you tick?

In deze inspirerende 2-daagse workshop georganiseerd door Bee network ga je op zoek naar jouw WHY: jouw motivatie en drijfveer om bij te dragen aan een duurzame en rechtvaardige wereld!

Via workshopsessies gaan we op zoek naar de zin en onzin van idealisme in onze samenleving. We bespreken mondiale uitdagingen en gaan op zoek naar onszelf en het vertrouwen in onszelf. Daarbij leggen we concrete afspraken vast voor persoonlijke verandering. Geïnspireerd door de steengoede TEDtalk van Simon Sinek gaan we op zoek naar jouw WHY!

Zaterdag 28 juni en zondag 29 juni | Stayokay Haarlem
Start zaterdag 9.30 uur | Einde zondag 17.00 uur

Prijs? €70,- voor 2 dagen inclusief 1 overnachting en alle maaltijden (2x lunch, 1x diner, 1x ontbijt)

Deze 2-daagse workshop t.w.v. €400 is een exclusieve aanbieding voor young professionals uit alle sectoren. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!

WHY zou je meedoen?
Je hebt na de workshop duidelijk voor ogen wat jouw WHY is.
Je zet een eerste stap om deze WHY in de praktijk te brengen.
Je volgt de trainingen samen met 20 andere young professionals.
Je volgt workshops van twee professionele trainers:

Ralph Schreinemachers werkt als trainer en consultant op het gebied van internationale samenwerking, leiderschap en conflict transformatie. Momenteel is Ralph actief als consultant voor het United Nations Development Program (Curaçao), de Rutu Foundation (Suriname) en Olympic Truce.

Malou van Nieuwkoop werkt als community manager bij 1%Club, het crowdfunding platform voor een idee dat bijdraagt aan een socialere, groenere, en veiligere wereld. Zij geeft crowdfunding en crowdsourcing advies en heeft dagelijks contact met internationale campaigners. Malou is stuurgroeplid van Bee network.

Meld je voor 17 juni aan via info@bee-network.nl Vermeld in de e-mail je naam en achtergrond (studie/werk/anders). Vragen? Mail dan naar: malou@onepercentclub.com